Menvereniging Flevoland

Al meer dan 20 jaar de menvereniging in Flevoland

KNHS dressuur en vaardigheid wedstrijd 01-09-2012

Menvereniging Flevoland organiseert op zaterdag 1 september 2012 een dressuur en vaardigheidswedstrijd onder auspicien van de KNHS. De dressuur wordt in twee ringen verreden en staat open voor de klassen B t/m ZZ. De vaardigheid vindt aansluitend aan de dressuurproeven plaats. De inschrijving staat open voor de klassen B tot en met ZZ. Ook voor de hobbyklasse staat de wedstrijd open. Op de wedstrijdlocatie heeft de vereniging de beschikking over fraaie faciliteiten zoals een ruime buitenbak en een binnenmanege van voldoende afmetingen. Voor deze wedstrijden  kunnen op grasland de nodige inrij – en wedstrijdbanen worden aangelegd. Tenslotte is er voldoende parkeerruimte voor deelnemers en toeschouwers. Een prima gelegenheid om nog voor het sluiten van het outdoor seizoen winstpunten te behalen!

Wedstrijdsecretariaat

Rens Madern